30. marraskuuta 2012

#4

VR:ssä on tunnelmaa

Huhheijjaa!
Istuskelen tällä hetkellä VR:n pendouliinoussa matkalla Pohjoon. Mun piti olla perillä kello 21:36.
Tämä matka on tosiaan ollut huisin hauska, vaikka olenkin matkustanut ihan yksinäni, oon nauranut itteni kappaleiksi jo muutaman kerran.

Ensinnäkin, ihan hirveä ilma. Ihan hirveä.

Koulusta lähin tossa klo 13:15 kohti autokoulua, kuorma-autoa ajelemaan. Noo se meni ihan kivasti siinä juu, ei siinä mitään.
Klo 18:O5 piti sitten taas junan lähteä Turusta. Epäiltiin vähän, että tuleeko siihen jopa kiire, kun autokoulu loppuu vasta 15:3O ja tiet ovat aivan lumen peitossa. Kiitos tuulen, tiet olikin sitten ihan mukavaisessa kunnossa, eli päästiin kotiin ja kotoota Turkuun ihan aikataulun mukaisesti. Painakaa mieleen: 17:OO asti aikataulut pitivät, koska silloin oli suunnitelmissa lähteä kotoa ja näin jopa tehtiin!

Asemalla sitten yllätyyyys, junan lähtö viivästyy 1O minuuttia. No, olisin ollut ihan tyytyväinen, koska Tampereella oli tiedossa 25minuutin odottelu.
Mitä me sitten loppujen lopuksi oltiin... Jotain 25-3O minuuttia myöhässä suunnitellusta saapumisajasta Tampereella.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan lähtö Tampereelta tapahtuisi klo 2O:O4 ja juna olisi perillä kello 21:36.
Ennen asemaa junassa kuulutettiin, että lähtö olisi 4Ominuuttia myöhässä, eli lähtö tapahtuisi noin klo 2O:44.
Asemalla kuulutettiin, että juna on reilun tunnin myöhässä, eli lähtö klo 21:O4. Kuulutuksessa käskettiin myös kuuntelemaan kuulutuksia ja seuraamaan tiedotustauluja. No niinhän minä sitten kilttinä tyttönä tein!
2O:O4 -> 2O:44 -> 21:O4 -> 21:25 -> 21:33 -> 21:52 -> 21:57 -> 22:OO -> 22:O6
Näin meni tiedotukset :')

Ja hauskaa oli myös se, että tuossa joskus 21:47 kiipesin ulos odottamaan junaa. No, juna saapui ajallaan (21:52). Vaunut kuitenkin alkoivat numerosta 7 (itellä numero 4). Konduktööri siinä sitten kertoili, että juna ei ollutkaan yhdistynyt Helsingissä, vaan loppuosa tulee myöhemmin. Cool.
Siinä sit vähän alle 2O minaa minä ja parikymmentä muuta värjöteltiin ulkona kylmässä ja odoteltiin vaan, että se typerä juna siitä lähtisi liikkeelle ja toinen tulisi tilalle.

Kun vihdoin pääsin tähän junaan, niin tarkastettuaan liput konduktööri vinkkas mulle silmää ja sanoi "Pysy vaan kyydissä, niin pääset perille!"
- Juu ei, tarkotukseni oli hypätä kesken kaiken pois! Kiitti vinkistä!

Pitäis olla kohta ollut jo tunti perillä :D Voi apua. Naurattaa vaan niiiin paljon tämä, kun VR tosiaan oli nettisivuillaan väittänyt, ettei lumet vaikuta junien aikatauluihin muualla kuin pääkaupunkiseudulla.

Ai ei vaikuta? 2 tuntiako ei ole mitään? HAH!

Että silleen, hyvää matkaa minä!
Juokaa kaakaota ja nauttikaa lämmöstä, mun sukat on nääs märät!

1 kommentti:

  1. inte kiva ;__; mut nyt pidät siellä sit supermuksaa ja tuut takai vasta ku lumet on sulanu ;--)

    VastaaPoista

Wihii, kommentti :3