6. kesäkuuta 2014

#34 Olen toivoton

Anteeksi, olen ihan uskomattoman toivoton tämän blogin kanssa.
Olen tässä hiljaa itsekseni pähkäillyt, että olisiko fiksumpaa luoda joku twitter-tili tai vaihtoehtoisesti facabook-tili näille mun heppajutuille...
Kun mielelläni asioitani maailmalle jakaisin mutta blogiin kirjoittaminen on jotenkin niin suuri kynnys. Olisi kivempi kirjoitella lyhyitä naputuksia about päivittäin. Kiinnostaisiko ketään lukea lyhyitä töks-töks-töks -postauksia?
Well, jotain mun ainakin pitää tehdä. En uskalla edes vilkaista, milloin viimeksi kirjoitin tänne. KIIKS!

No nyt kun kuitenkin tässä jo kirjoittelen, niin antaa sormien vipeltää. Eli pääsykokeet on taas tältä vuodelta ohi, nyt pitäkää oikeasti peukkuja, että pääsisin sisälle! I need it!

Hevosten kanssa on sujunut nyt oikein näppärästi! Treenit ovat menneet aika pitkälti putkeen (kisoista ei puhuta, hehe) ja fiilis on pysynyt aika hyvänä.Upsin kanssa on myös ollut oikein antoisaa treenata! Alkuun painimme veteenmenon kanssa (mikä oletettavasti on aika tärkeää, jos kenttää aikoo kisata) jonkin verrankin. Toistoilla toistojen perään olemme kuitenkin päässeet vesikauhusta (hehehe) yli ja nyt U menee jo uusiinkiin vesiin lähes suoraan. Olemme myös päässeet hyppäämään esteiden yli VETEEN, mitä pidän oikeasti suurena saavutuksena! Niinisalossa treeneissä Upsi meni nätisti helpon veteenhypynkin :) Eli en huolehdi enää lainkaan, kyllä Upsista vielä komea kenttäponi tulee!

Kävimme Niinisalossa kenttäkisoissa alkukaudesta (hyvin vähäisellä treenillä) ja läpi meni! Linkki kypäräkameravideoon: Tässä 

Radalle lähtö hieman pelotti, mutta siitä päästiin kuitenkin etenemään suht hyvin :)

Nyt ollaan käyty treenaamassa jonkin verran, ja treenit ovat olleet oikeasti positiivisia yllätyksiä! Seuraavaksi startataan Ypäjän kisaviikolla tuttaria, eikä kyllä jännitä yhtään! Ollaan päästy treeneissä hyvin testailemaan kaikennäköisiä tyyppiesteitä + kotona harjoiteltu yleisesti maastoilua paljon. Linkki Ypäjän maastotreeneihin


Millan kanssa olen ollut ihan tumpelo rataesteillä koko ajan. Ihan koko ajan. Läpi ollaan radoista päästy, mutta puomeja on tullut mukaan enemmän kuin osaan edes laskea ( yks, kaks, kahdeksan, koira, kuusi, kurki... ) ja vasta viime viikolla Muurlassa seurakisojen jälkeen hoksasin (kiitos vinkkien), missä vika. Eli olen heittänyt ohjat liian nopeasti pois, vaikka minun olisi pitänyt pitää ohjastuki koko matkan esteen yli.
"Jotkut hevoset - kuten tää - on sen verran etupainoisia, et jos et pidä tukea, ne tulee etupainosina esteeltä alas ja ottaa puomeja mukaan", about noin minulle sanottiin. Vetäsin kisojen jälkeen 12Ocm radan noudattaen ohjeita. Mukaan ei tullut yhtään puomia. NONII! Valitettavasti tältä viikonlopulta ei ole videota.

Anisista joskus aikaisemmin tällä kaudella :D
Koulupuolella on mennyt aika kivasti, ollaan viimein löydetty vähän yhteistä säveltä. Ainahan Milla tulee olemaan pitkä pötkö ilman sanottavaa liikettä, sille ei nerotkaan mitään mahda. (Älkää ymmärtäkö väärin, Milla on silti maailman paras hevonen ‹3)!
Nyt tavoitteenani on saada askeleeseen enemmän ja enemmän viivettä - Tuomarit eivät oikein arvosta meidän kaunista kipikipikipiravia, en vaan tajua, miksei!

Maanantaina Pave - kotivalmentajani - piti meille Ypäjälle vielä ratatreenin ennen viikonlopun kisoja:


Maastotreenit ovat myös menneet aika kivasti: http://youtu.be/V1f3buOyUg0

Tänään alkaa oikea koitos, sillä kenttäratsastuksen nuorten SM-kilpailut alkavat tänään Ypäjällä! Siksipä tätä nyt oikeasti kirjoitan, pakko saada jotain tekemistä ennen kuin menen laittamaan ponia koppiin :D
En oikeastaan ole menossa voittamaan (tiedostan rajani, ei mitaleille nyt vain ole tällä hetkellä mahdollisuuksia), mutta lähdetään ehdottomasti ylittämään itsemme! Aiotaan molemmat tehdä parhaamme (kyllä, juteltiin Millan kanssa asiasta eilen maastossa), tarkoittaa se sitten mitä tarkoittaakin.

Ainiin, saatiin Millan kanssa Ruotsin Mantorpissa, kun käytiin kisoissa matkallamme Saksasta kotiin, ensimmäinen estevirheetön yhden tähden maastorata! Olen tosi ylpeä tammasta, sillä rata ei todellakaan ollut helpoimmasta päästä (in my opinion). Kypäräkameravideo: http://youtu.be/eCWSGtCEX9A
Sen jälkeen käytiin sitten myöhemmin Niinisalossa kieltämässä ulos maastossa, hupsista...

Ainiin tosiaan, Piksu ja Vosu voivat kotona myös oikein hyvin! Tällä kaudella aion kisata "vain" Millalla ja Upsilla. Mutta älkää pelätkö, muut kaksi murusta ovat myös hyvissä sielun ja ruumiin voimissa!
Vosu itseasiassa astutettiin kouluorilla, 9. päivä käydään katsastamassa, että olisiko tärpännyt. Tässä ainakin pitäkää peukkuja taukoamatta pystyssä!

Sellaista, halitaan kun tavataan :3

p.s. Jos huvittaa katsoa mun loputtomia ponikoiraselfiekuvia, mut löytää instagramista nimimerkillä hkaskinen!1 kommentti:

  1. Sun youtuben kypäräkamera videot on ihan parhaita, oon kattonu ne kaikki. Rakastan sun kommentteja ja miten puhut samalla hevosille siellä radalla :)

    VastaaPoista

Wihii, kommentti :3