7. marraskuuta 2013

#32 Scheeßel

Viimeksi taisin puhua jostain yllätyksestä?
No, ei tämä mikään lukijoiden maailmaa mullistava ylläripylläri ole, mutta mun elämä myllähti kyllä jonkin verran, kun Atego alkoi suunnistaa kohti Pohjois-Saksaa. Alku sujui lähes täydellisesti. Kotipihasta lähtiessä huomasimme, etteivät radio, tupakansytytin ja peruutus-/hevostilan kamera toimi lainkaan. Hei, tosi hienoa lähteä vieraalle maalle ilman navigaattoria (for höpsös: navigaattorihan siis ottaa virtansa tupakansytyttimestä) kuorma-autolla, jossa ei toimi peruutuskamera. WIIHIII! :D

Tämän lisäksi auto meinasi satamassa olla starttaamatta, kun piti ajaa laivaan. *kuumotus*
Kyllä se siitä sitten muutaman taikasanan jälkeen pärähti käyntiin. Tämän jälkeen ei ole kertaakaan edes yrittänyt olla starttaamatta, joten ei siitä kai mitään suurempaa peloketta jäänyt.

Mitä mä nyt selitän,  ketä kiinnostaa tuollaiset pikkuseikat?

Asiaan: 


Elikäs parisen viikkoa sitten lähdin kahden iiii-i-i-i-ii-i-ihanan tamman kanssa Saksaan.
Mukaan lähti neiti Millenium ison masunsa kanssa ja aivan mahtava lainahevonen Utopia!
Upsi on 9-vuotias kaunis pv-tamma, joka on kisaillut rataesteitä 12Ocm-tasolla. Koulupuoli on myös hyvin hanskassa (siis 35O% paremmin kuin omillani), vaikkei sillä puolella ollakaan kisailtu.
Meidän tuttavuutemme ei tietenkään ole vielä kovin pitkä, mutta tässäkin ajassa olen ehtinyt rakastua tammaan ihan täysillä!
Ihanaa tuupata koulua hevosella, joka oikeasti osaa :) Etenkin laukanvaihdot olivat itselleni äärettömän kiva yllätys! En osaa tehdä kunnollista vaihtoa, eikä omat hevosenikaan tätä vaihtamista oikein handlaa (Neiti M kaikkein huonoiten), niin on ihanaa, kun nyt voi harjoittaa itseään, kun on oikeasti hyvin vaihtava hevonen alla :) Jos sitten saisi vaikka opetettua omillekin pikkuhiljaa (HAH!)Wopsu ja Paksu jäivät nyt talveksi kotiin ( ‹3 ikävä palleroita ). Niistä pidetään siellä äidillisen hyvää huolta, tiedän sen. Eli ei niillä hätää ole :)
Miwwa ja Upsipupsi ovat jo ihan kavereita keskenään ja käyttäytyvät hyvin koko ajan. Ei mitään moitittavaa! Upeita eläimiä olen saanut mukaani, jeejee!

Minulla ei ole vielä yhtään videoita eikä kuviakaan kuin muutama hassu, joten sen enempää en nyt pysty valaisemaan elämääni täällä.

Lyhyesti: Kivaa on ja ich habe ein pullover gekauft! (Srsly, ostin villapaidan!)

Eli täällä olen ja ratsastelen näitä kahta + määrän X hevosia ja pyörin kivojen ihmisten keskellä häsläämässä. Like it!

2 kommenttia:

  1. Kenen luokse sä menit? :) Varmasti mahtavaa päästä sinne :)

    VastaaPoista
  2. Veera, olen Hilberathin tallilla, mutta työskentelen Björkboda Dressagelle :) (Juuuu, DRESSAGE)

    VastaaPoista

Wihii, kommentti :3