30. marraskuuta 2012

# 3

Estevalmennus M&P

Eilen (torstaina) oli kotivalmentajani valmennukset Paimiossa.
Alkuun oli yksityistunti Millalla, kun muita ei hirveästi alkuperäinen ajankohta inspannut (piti alunperin alkaa klo 20:30, mutta saatiinkin siirrettyä 18:30:een)
Heti alkuun Milla tuntu hieman tavallista rauhallisemmalta. Alotettiin pienillä kavaleteilla ympyrällä. Alkuun koko jutusta ei tullut juuri mitään, en saanut askeleita sovitettua mitenkään. Ja kavaletit nyt ovat Millalle usein hankalia, kun ei oikeen jaksaisi keskittyä tms. "VAUHDILLA YLI!" on enemmän mamman tyyliä pienillä esteillä. Lopulta kuitenkin nekin sujuivat, kun vaan jankkas ja jankkas ja valmentaja antoi hyviä ohjeita! Kavaleteilta siirryttiin sitten ottamaan verkkahyppyjä pystylle. Samaiselle pystylle tehtiin pian ravilähestymisiä, jotta poni joutuisi joskus oikeasti ponnistamaan.
Este nousi pikkuhiljaa ja saavutti lopulta 135cm korkeuden. Siitäkin Milla suoriutui ihan mukavasti (:
Niinisalon leiriltä 2012 (Millasta hirrrveen vähän hyviä kuvia rataesteiltä)
Lopulta oli edessä rata.
Okseri - kapea pieni portti - pysty1 - kavaletit - sarja - pysty2 - kavaletit - okseri

Ensin tietysti käytiin rataa osissa läpi, mutta lopulta päästiin menemään ihan ratana. Osa esteistä oli jo "ihan esteen kokosia", esim. okseri oli sen 130cm. Oli kyllä huisia hypätä tuollaisia, kun yleensä on ollut sitä 110-120cm esteitä suurinpiirtein. Ei kuitenkaan pelottanut/jännittänyt missään vaiheessa, koska luotan kyllä tuohon tammaan ihan täysin!


Valmennus meni oikein kivasti, kivoja hyppyjä jne! Eikä edes sattunut kehenkään (no okei, pieni kuhmu otsassa, kun lyötiin Millan kanssa viisaat päämme yhteen - mutta sitähän ei lasketa?)
Super poni on super!

Turusta 1.9.2012, alue-este 100cm

Millan jälkeen oli Piksun vuoro. Piksu saikin valmennukseen 3 muutakin kaveria, ettei ihan yksin tarvinnut pomppia. Samat harjotukset suurinpiirtein kuin Mildelläkin, esteet vaan vähän pienempiä.
Radassa pari estettä nousi 115cm korkeuteen, mikä on Piksulta kyllä oikein hyvin. Paksu tuntu kyllä todella hyvältä koko valmennuksen ajan, radankin hyppäsi "kuin vettä vaan" ja oli muutenkin oikeen mukavan olonen (:
Paksukin super !

Eli kylläkyllä, ponit olivat taas ihan mahtavia! Viikonlopuksi tuleekin taukoa poneilusta, kun raahaan itteni pe-su "Pohjoon"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Wihii, kommentti :3