27. marraskuuta 2012

#2

Kouluvalmennus Millalla

Niinisalon viimisistä kenttiksistä 2O12
Tänään oli tuossa kuuden aikaan illalla Millalla kouluvalmennus Keiramolla. Jotain uutta ja ihmeellistä on tapahtunut, ei jännittänyt pätkääkään mennä, vaikka olikin meille uusi valmentaja vastassa! (Yleensä/ennen oon aina ollut pienimuotoisessa paniikissa aina, kun on ollut tiedossa matka uuden valmentajan silmien alle)
Alusta asti oltiin molemmat ihan semi rentoja. Ei tullut edes mammalle perinteisiä "Mua harmittaa vähän kaikki, potkasen seinään... NOIN!"-efektejä yhtään ;)

Eli ihan alku jo sujui suht hyvin.
Tavoitteena oli saada niskaa ylemmäs + askeleisiin viivettä, kun tapana on kiiruhtaa minkä käpälistä pääsee ja näyttää ylikasvaneelta marsulta hiekkalaatikossa...
Kun valmennus kunnolla alkoi, olin alkuun jokseenkin hätää kärsimässä. Ei ollut mitään konflikteja tms. mutta hieman ponia vissiin väsytti. Ei millään olisi jaksanut kantaa itseään, tuntui enemmänkin siltä, että Millan teki mieli vain kaatua kyljelleen ja jäädä siihen kuorsaamaan :) Kuitenkin kun siinä tuuppailtiin ympäriinsä ja valmentaja muistutteli sopivin väliajoin (hehehe...) pohkeiden tärkeydestä, niin johan alkoi homma luistaa. Ongelmana oli, ettei Milla kuulemma käyttänyt vatsaansa oikein, eli masu pitäisi saada nostettua laahaamasta maata. Tätä tehtiin ja voi jukra, sehän jopa onnistui!
Eli lopussa meni jo aika mallikkaasti, on mulla vaan hieno poni alla!

Pirtee fiilis ainakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Wihii, kommentti :3