26. elokuuta 2013

#28 Sinne, tänne ja vähän tuonnekin

Taas on vain kertynyt ja kertynyt lisää kirjoitettavaa...

Keravan kenttäkisoista 

... pitää kertoa sen verran, että lauantain tuttarit sotkin ihan täysin. Hevosia en voi syyttää, mutta omia typeröintejä mahtui yhteen kisapäivään aika monta.


Pikaso teki äärettömän hyvää kisaa, koulu tuntui kivalta ja esteet meni nollilla. Maastoon päästiin. Sieltä nappasin yhden kiellon. Ei siinä mitään, mutta ihan loppuradasta sain vielä kontolleni 25vp (you know...) kun mennä posotin narun väärältä puolelta ;_____; Eiiiiiiiiiiih!

Kouluverkkaa

Wopsun kanssa kisat menivät plörinäksi heti ensimmäisessä osakokeessa. Lopputervehdyksen aikana tuomari nousee autosta ja sanoo sanansa: "Kiitos, mutta teillä oli takajaloissa suojat jalassa, eikä kouluradalla saa olla, joten tämä suoritus on valitettavasti hylätty".
Siis... Unohdin suojat kouluradalle. Ei hyvää päivää... No, tuskinpa toistuu sama virhe uudestaan.
Sain kuitenkin mennä maaston kisojen jälkeen. Se meni oikein mukavasti :) Otin n. puoli minuuttia yliaikaa, kun päätin, että nyt hevonen ei säntäile eikä rynnistele esteitä kohti. Pysyikin tosi kivasti siinä hollilla, eikä vaaratilanteita ainakaan päässyt ilmestymään - jeeee!

Linkki kypäräkameravideoon Wopsun maastosta

Sunnuntaina oli Millan kansallisen helpon osuus. Koulu sujui omasta mielestäni ihan äärettömän hyvin + kentän laidalta tuli paljonkin kehuja. Prosentteja ei kuitenkaan herunut kuin jotain 6O%:n pintaan.
Esteet sitten saivat suupieleni vähän notkahtamaan alaspäin, kun nappasin kaksi puomia mukaan. Äääääh!
Maasto kuitenkin pelasti päivän, kun kielloitta ja aikavirheittä päästiin maaliin asti! Kyseiselle radalle tuli paljon kieltoja, mikä johtikin sitten siihen, että jopa sijoituimme :) Jee, hyvä Milla!

Linkki kypäräkameravideoon Millan maastosta

Muuta höpöhöpöä

Sain viimein Jennin avustuksella napattua ylioppilaskuvani! Tässä vähän niitä otoksia:

Tykkään tästä kuvasta itse hirrrrveesti! Tästä kiitoskortti kuitenkin tehtiin :)

Kangasalan kenttäkisat

Eli eilen (sunnuntaina 25.8.2O13) starttasin Kangasalla Millalla 1*:ä. Jännitti oikeastaan ihmeen vähän siihen nähden, ettei näitä startteja ole alla. (Joo, paitsi se Niinisalon kouluosuus...)
Kouluverkka oli ihan hirveä! Poni vaan pomppi pystyyn minkä ehti, eikä suostunut yhteistyöhön sitten lainkaan. Melkein pystyin kuulemaan, miten Milla ärisi ja murisi koko verkan ajan.
Radalla ei ollut enää sellaisen kiukkuinen, mutta kiireinen oli senkin edestä. Radassa oli hyviä pätkiä, mutta en ole siihen kuitenkaan järin tyytyväinen. Kummempia rikkoja ei sattunut, mutta ei se yleistunnekaan mikään mahtava ollut.

Kouluosuuden jälkeen olimme sijalla 6./13.

Esteet tuntuivat todella hyviltä, Millakin oikein teki töitä niiden eteen :) Nyt ei mennä roiskinut niin kuin yleensä tuppaa menemään. Näitä lisää!
Yksi puomi otettiin kuitenkin mukaan, mutta siitäkin saa syyttää ihan satulan päällä olevaa lihakimpaletta.

Esteiden jälkeen olimme sijalla 6.

Maastoverkassa oli aika mukavat tunnelmat, kun kieltoja ja hylsyjä vain sateli ennen omaa suoritusta. Juuri ennen minua tuli kuitenkin pari nollarataa, joista sain sopivan tsempin päälle (Hyvä Roosa! <3).

Yksi tökki otettiin maastossa, mutta muuten Milla oli ihan sairaan upea! Lisää voitte tarkkailla 

Eli läpi meni! <3

Maaston jälkeen sijalla *tididididididi* 6.! :D

(Jossittelun jalo taito: Jos maasto olisi mennyt puhtaasti, olisi sijoitus ollut jaetulla toisella sijalla, äh...)


Edit: Video ko+re+me

2 kommenttia:

  1. Jei mahtavaa Henna ja Milla! :3

    VastaaPoista
  2. Hahaaa yritin avata linkin toiseen välilehteen ja pomppas tuo söpö "ethän kopioi" -teksti! iihana :D Tosi söpöjä noi ylioppilaskuvat! :3

    VastaaPoista

Wihii, kommentti :3