4. maaliskuuta 2013

#13

2.-3.3.2O13 Lounais-Suomen kenttäaluevalmennusviikonloppu Ypäjällä

Ja samaan aikaan esim. Hämeen kenttäaluevalmennukset, kentän mj-leiri, isänmaallisten ponien leiri... Eli juu, Ypäjällä kyllä riitti menoa ja vilskettä halleissa. Haimi-halli piti sisällään maastoesteet, Opisto-halli rataesteet ja Ypäjä-halliin kokoontuivat koulusatulan kanssa pelleilevät ratsukot.

No, eipä tuo aluevalmennusten menoon juuri vaikuttanut. Mitä nyt ei tarvinnut rataa rakentaa eikä purkaa :) Ja no niin, sen verran vaikutti, että maastoesteet ratsastettiin lauantaina ja rataesteet poikkeuksellisesti sunnuntaina. Mutta mikäs siinä.

Lauantaina alkoi porskutus kello 8:3O Pikasolla maastoesteitä. Halli oli täynnä harrasteesta yhden tähden esteisiin asti (anteeksi tönkkö lause, en nyt mitenkään saa sitä muotoiltua päässäni sopivaksi).

Piksu oli oikeastaan aika hyvä. Oli tänään kovin rohkealla päällä! Kokeiltiin myös Mannerheim-estettä (tietääkseni VaB) ihan näin... No, kokeilun halusta. Päästiin siitäkin yli, ei suinkaan ihan tyylipuhtaasti, mutta päästiin kuitenkin. Myöhemmin julkaisen vielä videokoosteen koko viikonlopusta. Siinä tulee näkymään myös tämä ylitys, odottakaa innolla!

Milla oli vähän turhan sähläävällä päällä, enkä ole siis aivan täysin tyytyväinen tamman suoriutumiseen lauantaina. Toki meni ihan hyvin, ei vaaratilanteita, mutta jotenkin on mälsää, kun poni vaan mennä viipottaa jalat heiluen joka ilmansuuntaan "AFDDGAGA ESTE!!!111!11!1! MAMMA MENNÄÄÄÄÄÄÄN A/HDAASUASHU". Ja pienet tukit... No tuota joo :D Sen vaan niin huomaa tammasta, miten sitä harmistuttaa kaikki kavalettitehtävät + pienet esteet, niin rata- kuin maastoesteilläkin. Millan maastoesteiltä ei ole videota, kun kuvaajalla vähän unohtui tuo kameran kaivaminen taskusta :D

Sunnuntaina rataesteillä molemmat suoriutuivat hyvin.  Milla oli taas ihan super! Lopussa ratsastettiin 11Ocm rata, joka sujui mielestäni todella hyvin. Toki itse vähän mokailin muutamassa kohdassa paikkojen kanssa ja muuta pientä, mutta eihän se tyyliratsastusta olekaan ;) Mamma oli ihan elementissään, kuunteli jokaista apua todella hyvin. Toimii todella kuin ajatus!
Piksukin toimii kuten ajatus! Kunhan ajattelee hyvin, hyvin vahvasti. Piksukin ylitti esteet ihan kauniisti ja saatiin muistoksi oikein hyviäkin hyppyjä :) Ja oma trippelikauhu saatiin pilkottua vihdoin täysin pois, kiva estehän se on!

Ainiin, se pitää vielä lisätä, että Milla oli ihan superduper sunnuntain verryttelyssä :) Sitäkään ei tullut videolle, mutta AAA se tunne, kun voi mennä porhaltaa kaiken maailman vastalaukkoja ja avoja ja ja ja  kaikki sujuu. Ihanaa!

Totesinkin Sallalle siinä, että "Hitto, nyt voisin mennä kouluvalkkuun mieluummin" mutta samapa tuo, kun esteetkin sujuivat selkään tuntuen täydellisesti. On se vaan ihana mamma <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Wihii, kommentti :3