2. kesäkuuta 2013

#24 Nopeahko kisapostaus

25.-26.5.2O13 Lapinlahdella oli tosiaan kenttäkisat, joihin osallistuin sekä Millalla että Pikasolla.

Koska M teki tenät Niinisalon rataesteillä päätin startata helppoa. Ajattelin, että luokan alennus saattaisi toimia. En myöskään ollut koskaan ennen käynyt tuolla Lapinlahdella, joten ehkä oli fiksumpaa lähteä "varmemmalla" luokalla liikkeelle. Pikaso taas starttasi tapansa mukaan tuttaria.

Pitkä ajomatka Lapinlahdelle sujui täysin ongelmitta. Hevoset matkustivat kauniisti jne jne jne.
Perjantai-iltana pääsimme siis perille, jonka jälkeen etsimme nimikoidut jabamme, heitimme purut sinne, kannoimme vedet ja hoidimme hevoset. Jonkin ajan päästä ratsastelin molemmat läpi kevyesti, jotta ne olisivat huomenna täydessä terässä. Ja olivathan ne!

Kouluverkat sujuivat molemmilla oikein hyvin (ja radat vielä paremmin!)
Milla vetikin heA:n ohjelmasta huikeat 63,7 %, joihin olen erittäin tyytyväinen! Laukassa Milla vähän protestoi, mutta tilanne onneksi rauhoittui nopeasti. Otin siinä vain hieman normaalia vahvemman istunnan ja hieman vahvemmat pohkeet, jotta matka jatkuisi siitä tasaisesti. Toinen tuomari kommentoikin alapisteiden viereen "Laukassa hyvä ote!" - Kaipa se sitten oli ihan hyvä juttu :)

Muistakaas se HD!


Piksu veti heC:n ohjelmasta 62,22 % (en tarkalleen muista... 62,jotain % kuitenkin!), mikä oli myös Piksulta aivan äärettömän hyvä saavutus! Paperitkin oli molempien puolesta oikein mukavaa luettavaa :) Milla onnistui yhden kahdeksikonkin nappaamaan (käyntiaskelista A:ssa). Eipä ole tuollaisiin numeroihin yleensä minun koulupapereissani törmätty!

Rataesteet sujuivat Millan osalta ihan äärest huonosti. Kolme puomia tulla kepsahti alas, eli 12vp esteradalta. Piksun rata sujui alkuun oikein oikein oikein hyvin, mutta viimeiseltä esteeltä onnistuimme sitten nappaamaan 4vp! Kuitenkin poni tuntui radalla kivalta ja kaikki tuntui jotenkin todella helpolta :)

Sunnuntain maastoesteillä M teki oikein kunnolla tenät. Alkurata sujui TODELLA hyvin ja Millalla oli ihan loistava tempo ja into päällä. Trakehner-este sujui mallikkaasti, mutta myöhemmin ilmestynyt kuivahauta oli ponille liikaa. Kielsi ensimmäisen kerran jo monen metrin päästä, eikä meinannut edes lähelle köpsötellä. Keskustelimme tamman kanssa asiasta jonkinkin aikaa, mutta mitään eroa ei tapahtunut. Lähemmäs päästiin toisella ja kolmannella yrittämällä, mutta ei yli. Joten siihen loppui se maastorata.
Piksu taas oli oikeinkin hyvä koko radan! Emme tosiaan olleet koskaan käyneet tuolla radalla, joten todella upeaa, että Piksu pääsi KOKO radan läpi! Yksi kielto tuli trakehner-esteelle, mutta saavutus oli se, että se ylitettiin toisella yrittämällä jo oikeinkin hyvin. Siitä rata jatkui hyvinkin kivasti loppuun saakka :)


Paksu pelasti jo toiset kisat kokonaan ‹3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Wihii, kommentti :3