19. toukokuuta 2013

#2O Seurakisat - JÄNNÄÄ!

Hahaa, olipas mahtava päivä!

Olin tosiaan Millan kanssa Somerolla seuraestekisoissa hyppäämässä yhden luokan (11Ocm). Alunperin minun piti mennä Piksullakin luokka, 9O-1OOcm, mutta pienten keskustelujen ja ex tempore päätösten jälkeen P saikin itselleen lainakuskin, jonka kanssa suoritti hienosti luokat 7O-8Ocm ja 9O-1OOcm!

Paksu hoiti hienosti esteratsun virkaa, ainakin nyt, kun oli taitava tyttö selässä! Oli oikeasti ilo katsoa menoa! Siellä mä kentän laidalla piipitin pienellä äänellä about joka esteen jälkeen "Jess!" "Hyvä!" "Jes!" "Super!", kun Piksu hyppäsi jokaisen esteen puhtaasti! Ja saipa tämä ihana ratsukko vielä kotiin vietäväksi kaksi ruusuketta! 7O-8Ocm:n luokasta 3. sija ja 9O-1OOcm ykkössija! Ihan super!

Näissä äärettömän iloisissa ja onnellisissa fiiliksissä lähdin sitten verkkailemaan Millaa maneesiin ja EI JUKRAN PUIKKELIS miten ihanan täydellinen tamma mulla onkaan! Koko verkka sujui kuin (en sano tanssi, kun en osaa tanssia)... Jokin hyvä juttu.
Jokainen ponnistus lähti täydellisen oikeasta paikasta, kertaakaan ei puomi edes kolahtanut eikä mitään! Radallekin lähdin hyvillä fiiliksillä, vaikkei meillä tosiaan 11Ocm luokkia ole juurikaan alla. Luotin poniin, luotin itseeni.
© Kiia Takala - 11Ocm
Radalla poni oli ihan super! Itseeni en ole järin tyytyväinen, mutta poni todella hoiti homman kotiin. Sarjan b-osa nappastiinkin sitten alas, kun kuski ei ollut ihan kartalla... Arviointi oli kuitenkin A.2.O. eli ei juuri haittaa, vaikka yksi puomi otettiinkin mukaan, saatiinhan kuitenkin hypätä kaikki esteet! En myöskään ratsastanut millään tavoin aikaa, kun tavoitteena oli vain päästä rata läpi :)
Lopullinen sijoitus olikin sitten 3. Mutta mitäpä tuon on väliä!

Kisojen jälkeen kuulimme vielä, että on mahdollisuus hypätä rata vähän isompana. No tästähän tietysti innostuimme ja lähdimme kokeilemaan! Piksu ja pilotti hyppäsivät vielä 11Ocm lyhennetyn radan ja minä Millalla 12Ocm radan. Esteet todella mitattiin, eli ne olivat ihan oikeilla korkeuksillaan, vaikka ehkä pieniltä näyttävätkin... Enpä tiedä, mutta olin todistamassa mittausta kyllä ylhäältä käsin!
Radalla nappasin TAAS sen perhanan b-osan mukaan :D Muuten rata oli mielestäni parempi. Hevonenkin keskittyi hieman paremmin tässä korkeammassa luokassa, joten "räpeltäminen" jäi aika vähälle.

Millan rata (linkki)

Kisapäivä oli kaiken kaikkiaan äärettömän onnistunut! Oli ihan mahtava poppoo kasassa! Kiitos tuhannesti kaikille ja etenkin Piksun pilotille! ;)


© Kiia Takala - 12Ocm

© Kiia Takala - 12Ocm (tässä se puomi tulloo)

© Kiia Takala - 12Ocm

Päivän vielä kruunasi se, kun menin illalla hakemaan hevosia tarhasta. Molemmat olivat nurkan takana, joten huutelin niitä (laiskiainen kun olen, mitä sitä turhaan kävelemään niitä hakemaan) ja voi jestas! Kuulin, kuinka 8 kaviota alkoivat lähestyä nurkan takaa - Ponit todella tulivat luo, kun huusin! Siitä innostuneena aloin hihkua "Milde Milde Milde Milde Milde tuu tänne pian tuu!" Ihan kuin olisin koiralle huutanut... Ja kyllä - Milde tuli pian! Siitä hän alkoi kauniisti ravata luo ja kohta olikin molemmat hevoset edessäni rapsuteltavana :) Pieni juttu ehkä - mutta iso fiilis!

Huomenna pitääkin sitten 7 a.m. junalla putputella kohti Jyväskylää ja pääsykokeita, huiii!
Haa, siinä se! Viikonloppuna edessä on Lapinlahden kenttäkisat, Piksulla tuttaria ja Millalla helppoa :) Sunnuntaina taas tapahtuu jotain jännyyksiä, mutta siitäpä kerron sitten sunnuntaina tai myöhemmin! Jännittykää, hyvät ihmiset!

Rakkaudella minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Wihii, kommentti :3