7. toukokuuta 2013

#18 Kenttäkisakausi alkaa!

Hei vain!

Lounais-Suomen aluekenttävalmennukset pidettiin Niinisalossa 29.4.2O13. Osallistuin tietystikin taas molemmilla - sekä Millalla että Pikasolla.
Ensimmäisenä onneaan koettamaan pääsi herra P. Nyt oli tosiaan ensimmäiset ulkotreenit maastoesteillä (ja toinen kerta tänä vuonna, kun ylipäätään hypätään ulkona), joten alkuun hieman jännitti (ei tosin negatiivisesti)
Paksu oli ihan superduper! Hypättiin lähes kaikki helpon radan esteet, muutamaa ensimmäistä "perusestettä" lukuunottamatta. Nyt trakehnerin hautakin sujui, eikä sitä sen ihmeemmin kyttäilty! Viime vuoden ensimmäisissä maastotreeneissähän se oli Paksun mielestä liian pelottava. Samoin, kun starttasin Pikasolla helppoa kesken kautta, suoritus päättyi trakille. Mutta juu, tällä kertaa P hyppäsi hienosti haudan! Vissiin miettinyt tässä koko talven, ja tullut siihen tulokseen, ettei siinä mitään kummempaa pelättävää olekaan ;) Muut esteetkin sujuivat ihan todella hienosti! Piksu oli kovin varma ja kiva koko treenin ajan :)Tämän jälkeen Milde pääsi näyttämään kynt... kavionsa maastossa. Verkan jälkeen pari helpon estettä ja sitten ensimmäisiä kertojamme lähdimme lähestymään vaativan esteitä. Ensimmäisenä kevyt aloitus: 1*:n kapeat traktorin renkaat. Milla oli niiiiiin superhyvä taas! Uskaltauduin sitten jatkamaan muitakin radan osia: Trakehner, coffin, vesi, Ahdin portaat, nuolenkärki, toripöytä... Harmittaa kyllä nyt, että maisemataulu jäi treeneissä hyppäämättä!

Treenit menivät vähän liiankin hyvin... Sain täydellisen hulluuskohtauksen, jonka seurauksena kipasta löytyy nyt tällainen osio:


Sopivasti jännittää kyllä. Rataesteet ovat nyt sen 115cm (viime kaudella starttasin muistaakseni kaksi 11Ocm -luokkaa?) koulu heA ja maastoesteet nyt juuri noita vaativan esteitä, joita treenasinkin.

Miksi, idiootti, menet ensimmäisissä kisoissa vaativaa?
- SM:t lähestyvät. Keravan kisoissa en voi yhtä tähteä startata, kun ei ole kvaaleja. Pakko yrittää vähän saada ratoja alle ennen kuin lähden Suomen mestaruuksista kisaamaan. Tietääkseni Lapinlahden maastorata ei myöskään ole helpoin mahdollinen...

No joo, menee miten menee! :) Kokeilemaan tässä lähdetään.

Niinisalossa nähdään! (Jos tämän lukevat sinne käpälänsä tuovat)

1 kommentti:

Wihii, kommentti :3