7. helmikuuta 2013

#1O

Huomenna se taas alkaa: karrrrmaiseva kirjoitusrumba :l
Eli normaalit koulupäivät ovat nyt täysin ohi. Enää edessä kirjoituksia ja abien (turhia) sähläilyjä. Eli eipä juuri mitään!

Ensi viikolla potkiaiset, penkkarit ja muut jutskut, sen jälkeen HIIHTOLOMA, joka jatkuu suoraan lukulomalla. Loma loma loma loma loma!

Nyt viikonloppuna tarkoituksena olisi mennä Ypäjälle katselemaan, koska siellä pidetään maajoukkueleiri ja... No, niin, ajattelin olla jonkinlainen jänis siellä sitten :) Mukaan tietysti pakataan väh. 4,5 kg koulukirjoja, joita voin sitten into piukassa lueskella... Ajattelin myös olla hurja ja ajaa IHAN ITSE Ypäjälle pienellä valkoisella Pööppelilläni... Ojat ja kaiteet, varokaa!

Sitten tulee mälsä viikko, antaa sen mennä omalla painollaan.


Poniasioissa ei juuri kummempia ole tapahtunut. Este- ja kouluvalkuissa on käyty kummallakin.
Tai itseasiassa joo, täytyy sen verran leijua:

En tosiaan itse ratsastellut Pikasolla muutamaan viikkoon juuri lainkaan. No, nyt jatkuu kuitenkin taas minun ratsasteluni täysin normaalisti, treeniä pukkaa ja sitä rataa.
Mutta tosiaan, menin sitten Pikasollakin P:n valkkuun ja ai että kun oli hyvän tuntunen! Koko ajan sellainen olo, että nyt menee kaikki hyvin. Ja menikin.
+ Oma asento on _hieman_ parantunut, en enää roiku _ihan_ korvien välissä ennen esteitä, jeejee.

No juujuu toki vielä on parannettavaa, aina on, mutta pitäähän sitä osata iloita pienistäkin asioista, right?

Millalla kaikki sujuu taas oikein mukavasti, ei ole mitään vastoinkäymisiä nyt ollut *koputtaa puupäätään*! Eli kai minäkin saan tämän sanoa: "Kisoja odotellessa!", kun kaikki muutkin saa!
Etenkin kouluratoja hieman odotan, koska haluan nähdä, että olemmeko talven aikana lainkaan asiassa kehittyneet. Ainakin tuntuu paremmalta kuin kesällä, mutta eihän sitä tiedä, mutu-tuntumalla kun mennään ;)

Ja hei, sen vielä lisään, että kyllä lämmitti mieltä, kun S, jonka kouluvalmennuksissa olemme molempien kanssa käyneet, totesi erään valmennuksen loppuun:
"Nyt kun tässä jäin miettimään... Ei siitä hirveästi ole aikaa, kun me tavattiin, ja sä oot kyllä kehittynyt todella paljon lyhyessä ajassa, ihan eri näköstäkin menoa!"
Ja samainen valmentaja oli muuten myös siihen, miten Piksulla ratsastin, AIKAMOISTA sanoisin!

1 kommentti:

  1. En ymmärtänyt viimeistä virkettä, toivottavasti et siellä kirjoituksissa tänään kirjoita samanlaisia ;) Sähän voisi lukulomalla tulla meille kylään!

    VastaaPoista

Wihii, kommentti :3